След отлюспването на бореца срещу дървена мафия Александър Дунчев нов

...
 След отлюспването на бореца срещу дървена мафия Александър Дунчев нов
Коментари Харесай

Искрен Митев се бори за любовта на бабите

 След отлюспването на бореца против дървена мафия Александър Дунчев нов скандал тресе листата в Софийска област на обединението Продължаваме промяната и Демократична България. Причината – войната за преференции сред младия ексдепутат от Политическа партия Искрен Митев и претендентите на Демократична България отпред с лидера на листата доктор Александър Симидчиев. В Софийска област, както и в цялата страна, претендентите на Политическа партия и Демократична България си водят независими акции и нямат общи щабове.

Същата е обстановката със закупуването на рекламно време или страници в медиите – всяка от двете обединения пазарувала сама за себе си. Кандидатите на Политическа партия и Демократична България доста рядко се появяват дружно и по време на събитията от акцията. Според източници от неофициалната централа на Политическа партия на „ Чаталджа “, Искрен Митев, който натрупа известност като народен представител с несъответстващите си изявления от парламентарната естрада, е съществено изплашен, че ще бъде преместен с преференции от второто място в листата за Софийска област и ще бъде изхвърлен от идващия парламент.

 Основен съперник за второто място на Митев бил някогашният народен представител от партията на ген. Атанас Атанасов ДСБ самоковецът Васил Зашкев, който се канел да нападна с преференции от задните позиции в листата. За да парира офанзивите на Демократична България, младежът-пепеец Митев се бори интензивно за любовта на бабите в Софийска област, които обичайно са електорален контингент на Българска социалистическа партия.

Той е решил, че може да се вклини и да изкара дивиденти от войната сред Корнелия Нинова и досегашните й съпартийци, обединени в Левицата. Митев считал, че може да удари кьоравото и да завоюва любовта на разколебаните от междуособиците вляво червени бабички.

 За задачата правоверният кирчовист е сключил договорка с пенсионерския вестник „ Трета възраст “, от чиито последни броеве изпадат рекламни листовки с лика на Митев. По този метод той разчитал да събере към 1500-2000 преференции и да блокира подстъпите на Зашкев към Народното събрание. Засега обаче алените бабички мъчно се ориентирали кое е това момче, което „ изкача “ от обичания им вестник, и считали въпреки всичко да изберат нещо в алената гама – Българска социалистическа партия или Левицата.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР